Praktijk gesloten vanwege corona

Beste mensen,

Gelukkig, volgende week mogen de deuren van onze praktijk weer volop open. Na 7 weken gesloten te zijn geweest, mogen we weer aan de slag. Heb je gedurende deze periode een afspraak gemist, dan is het handig als je zelf weer even contact met ons opneemt.

We houden ons aan de veiligheidsvoorschriften en regelgeving tijdens deze coronacrisis. Hygiëne, dat wil zeggen, goed handen wassen e.d. geldt zeker in deze periode. Bij corona-achtige klachten graag geen afspraak maken of afzeggen. Verder is iedereen weer van harte welkom!

Wat te doen in deze Corona tijd

Wat kunnen we doen om ons immuunsysteem te versterken?

Op dit moment zitten we in een wereldwijde pandemie met het Coronavirus. We krijgen regelmatig de vraag: Wat kunnen we er aan doen?

De meeste tips in de media gaan over handen wassen, algemene hygiëne en het hoesten in de mouw/elleboog. Onze voorkeur gaat uit naar papieren zakdoekjes aangezien het virus buiten het lichaam enkele uren overleeft in de kleding. Op de hand maar enkele minuten, zeker als je direct na het hoesten gaat handen wassen.

Maar dat is vaak niet de vraag. Dat zijn namelijk maatregelen om besmetting van de ander te voorkomen. Maar wat doe je voor jezelf? En zorg je voor jezelf, dan zorg je voor de ander.

Handen wassen en regelmatig warm water, thee en andere warme drankjes.  Verder zorg dat je immuunsysteem een boost krijgt. Hoe? Vitamine C, Vitamine D, Spirulina, Cat’s Claw, Aswaghanda, (de laatste 2 zijn ontstekingsremmers) en Magnesium en Zink. Verder gezond eten, zo mogelijk biologisch. Veel naar buiten waar je de ruimte hebt zoals in het bos, in de natuur. Maak een lekkere wandeling. En zorg voor voldoende nachtrust.

Quantum Touch workshops en oefenmomenten

Workshops Quantum Touch Level I 2020

Dit jaar zijn er 5 weekend-workshops ingepland. Bij deze workshop krijg je een prachtige hand-out met duidelijke tekst, foto’s en tekeningen.

De laatste workshop van dit najaar 2020:

Zaterdag 24 en zondag 25 oktober.

Deze 2 daagse weekend workshop kost € 300.00 volgens de richtlijnen van Quantum Touch Amerika. Een herhalingsworkshop kost € 150.00.

De workshop start om 9.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Koffie en thee staat een kwartier voor aanvang klaar. In de middagpauze is er een biologisch soepje. Zelf even je lunch meenemen!

Quantum Touch oefenmomenten 2020

Zaterdagochtend  10 oktober om 9.30 uur tot 12.30 uur.

Dinsdagavond 3 november 19.30 uur

Donderdag 19 november     19.30 uur

Zaterdagochtend 12 december 9.30 uur

Voor meer info, bel even 0513 432829!, of stuur een mailtje.

Workshops Quantum Touch, kijk even bij workshops

De workshops Quantum Touch vind je onder het kopje WORKSHOPS. Een workshop bestaat uit 4 dagdelen. Wij organiseren dat in een weekend. Op verzoek zijn ook andere opties mogelijk. Ook workshops op lokatie behoren tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan even contact met ons op. Tel: 06 12048273 / 0513 432829. Of stuur even een mailtje.