Even voorstellen

Ik ben Harry Vellinga

dsc_5848

Al sinds 1978 ben ik werkzaam in het basisonderwijs, waarvan de laatste 25 jaar in het Speciaal Basisonderwijs. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn vrouw Annemieke 2 kinderen, Mirthe en Rutger.
Al jarenlang houd ik me bezig met alternatieven vormen van genezen.
Dertig jaar geleden heb ik me al verdiept in de technieken van Touch for Health en Edukinesiologie. Intussen leerde ik Reiki. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd voetreflexoloog. Daarna heb ik de opleiding Shiatsu-therapeut en Massage-therapeut gedaan. Inmiddels ben ik Manueel Praktizijn. Later, in 2006 heb ik de opleiding Quantum Touch instructor gevolgd. Dit ben ik sinds 2008.

 

In april 2006 kwam ik samen met mijn vrouw in aanraking met Quantum-Touch. QT maakt vooral gebruik van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dat spreekt me heel erg aan. Je maakt gebruik van de intelligentie van het eigen lichaam. Deze methode is zeer effectief gebleken bij het corrigeren van bekkenscheefstand, atlascorrectie, "beenlengteverschil" en afwijkingen aan de wervelkolom. Naast correcties is het erg goed bruikbaar tegen pijnklachten, stress en vermoeidheid. Elke keer ontdek ik nieuwe mogelijkheden. Zoals Richard Gordon in zijn boek ook zegt: “There are no limits”.
Regelmatig ervaar ik dat het inderdaad een goed uitgangspunt is. Mensen beperken zichzelf te vaak door er van te voren vanuit te gaan dat iets niet kan. Zo bepalen ze hun eigen grens. Dat geldt ook voor het genezingsproces. Laat het open en zie wat er gebeurt en verwacht het goede. Energie volgt aandacht. Gebruik dat op een positieve manier!
Sinds januari 2008 ben ik ook Quantum Touch Instructor geworden. Sinds 2016 ben ik Quantum Coach. Het is erg leuk om de technieken van QT aan andere therapeuten en belangstellenden te leren. Het geven van een workshop is gewoon erg leuk! En het mooie is, iedereen kan het leren. Een vooropleiding is niet nodig.
Wil je een behandeling of wil je QT leren toepassen? Neem contact op !
We geven zeer regelmatig (weekend)workshops. Ook geven we op verzoek workshops voor kinderen.

Balans vind je in alles, maar zit vooral in jezelf.

Ieder mens heeft zijn eigen unieke levenspad te gaan. Niet om “wie” je bent, niet om “wat” je bent, maar omdat je bent.

Ik ben Annemieke de Winter

annemiekeAl jarenlang houd ik me bezig met alternatieve vormen van genezen. Ik heb me van jongs af aan altijd afgevraagd waarom mensen ziek worden, wat dat betekent, hoe het komt, of je er zelf iets aan kan doen, wat het lichaam je eigenlijk wil vertellen en ga zo maar door.
Door deze vragen en het zoeken naar een antwoord hierop heb ik al vele cursussen gevolgd.

Dertig jaar geleden begon het met Touch for Health, daarna volgde een cursus Reiki al snel.
Ook de cursussen bij Roy Martina, o.a. NEI en Emotioneel Evenwicht gaven mij veel inzicht, zo ook het werken met de Healing Art liquid light frequenties en Theta/DNA

Sinds 1 januari 2006 hebben we een Shiatsupraktijk aan huis. Ik ben gediplomeerd Shiatsu-therapeute en Spatadertherapeute. Daarnaast ben ik, net als mijn man, Quantum Touch therapeute en Quantum Coach.
Quantum Touch zorgt voor balans en het activeren van het zelfgenezend vermogen,  blokkades worden opgelost en de energie  gaat weer stromen. Naast deze technieken ben ik ook voedingscoach.