Frequentie therapie

De Multiwave Oscillator (MWO)

De Multiwave Oscillator is een apparaat dat werkt met hoogfrequente trillingen en is een resonantietoestel dat op subtiele wijze een breedspectrum aan  natuurlijke frequenties produceert. Het zendt een gamma aan electro-magnetische golven uit. Klankschalen, violen, enz. doen dit ook. Het is geen medisch apparaat. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie en stimuleert zo het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen.
George Lakhovsky, wetenschapper van belang, stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt. De spoel in de MWO is ontwikkeld door Nikola Tesla.
De techniek en het beleven is simpel en mooi door zijn eenvoud.

Diepgaande ontspanning door geluid

voorbeeld-van-multiwave-oscillator

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat een diepe ontspanning de meest effectieve manier is om weer in balans te komen. Over de gehele wereld wordt deze methode ingezet, en niet alleen door professionals.

Een behandeling met de MWO is geen vervanging van reguliere zorg. Het is een ondersteunende methode. Personen met een pacemaker mogen, doordat het apparaat een magnetisch veld genereert,  geen gebruik maken de MWO.

Het zenden van trillingen en frequenties wordt “het genezen van de toekomst”. Vele wetenschappers geven dit wereldwijd al aan.

Multi Wave verhuur: € 200 per maand, met een borg van €400,00

Tarieven voor Multi Wave Oscillator:

30 min.     € 25,00          3×30 min. €60,00

45 min.     € 36,00          3×45 min. €90,00

60 min.    € 47,00           3×60 min. € 110,00

ZAPPERS (Diamond Shield zapper)

Verder maken we gebruik van zappers. Zappers sturen een frequentie naar het lichaam. Met zo’n frequentie kun je diverse virussen, bacteriën, schimmels en parasieten aanpakken. We hebben goede resultaten bij bijvoorbeeld  de ziekte van Lyme, Herpesvirus, ziekte van Pfeiffer, Epstein Barr Virus etc.

Zeker het proberen waard!

Zapper huur, voor dagelijks gebruik € 50,00 per week.

tesla3