Quantum Touch

rquantum-touch

Harry Vellinga: Quantum Touch instructeur sinds januari 2008.
Annemieke de Winter: Quantum Touch therapeute sinds december 2006.

Quantum Touch, “The power to heal”. Workshops!

Quantum Touch is een voor Nederland vrij nieuwe techniek in het “helen” van mensen.

Sinds 2006 zijn we beide Practitioner Quantum Touch. Sinds januari 2008 ben ik (Harry) Quantum Touch instructeur. Ik geef, samen met Annemieke, workshops Quantum Touch Level I.

Zelf hebben we alle workshops Quantum Touch gevolgd, waaronder Quantum Touch Level I, De Supercharging, Quantum Touch Allergie workshops en Quantum Touch Level II gegeven door Richard Gordon, de grondlegger van Quantum Touch en Self Created Health (SCH). We mogen ons allebei Quantum Coach noemen.

Quantum Touch is een energetische behandeling. Je maakt gebruik van een lichte aanraking, maar nu in combinatie met verschillende ademhalings- en bewustzijnstechnieken. Met die technieken beïnvloed je de levensenergie van het lichaam van de cliënt. In de Oosterse traditie wordt die levensenergie Ki, Chi of Prana genoemd. Quantum Touch doet een beroep op deze levensenergie en versterkt het “zelfgenezend vermogen” van het lichaam en doet een beroep op de intelligentie van het lichaam. Het lichaam resoneert (trilt) en reageert op de prikkel of frequentie. Het lichaam kan reageren d.m.v. prikkeling of warmte en vaak ook door beweging. De techniek is eenvoudig, maar de resultaten verbluffend. Deze techniek is heel geschikt voor kinderen. Behandelen is op en over de kleren.

Allerlei klachten zijn te behandelen. Naast klachten aan het bewegingsapparaat, de wervelkolom en spieren, kunnen ook organen, pijnklachten en scheefstand van bekken worden behandeld. Verder kan Quantum Touch diep inwerken op emotionele klachten.

Wat Quantum Touch betreft: “there are no limits”. Al het herstel hangt af van de conditie van het lichaam. Ons ervaring is dat acute klachten snel herstellen en chronische klachten meer tijd vragen. En toch kunnen soms jarenlang vastzittende klachten alsnog oplossen.

Quantum Touch is een ervaring op zich. De techniek is zo eenvoudig, dat de reacties erg wonderlijk overkomen. Niet : “zien is geloven, maar ervaren is geloven”‘. Een ieder die interesse heeft, kan deze techniek eenvoudig leren. Het is een van de meest zachte therapievormen die hetzelfde effect heeft als een chiropraktische of manuele behandeling.

Ook zachte heelmeesters genezen wonden.

Workshop Quantum Touch Level I : 2023

Op dit moment is dit nog  de enige workshop dit lopend kalenderjaar.

Zaterdag 18 en zondag 19 november

Op verzoek kunnen ook workshops worden ingepland, in onze praktijk of op locatie. Minimaal 6 personen. Zaterdag 16 en zondag 17 is nog optioneel, bij voldoende belangstelling.

De kosten van deze 2 daagse workshop: € 300.00.  Tijdens deze dagen krijg je koffie en thee en tussen de middag een soepje. Hiervoor rekenen we 10 euro. Het totaal voor dit weekend is dus € 310.00 . Wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Beide dagen starten we om 9.30 uur, vanaf 9.15 staat de koffie en thee (met koek) voor je klaar. De dag eindigt rond 4 uur/half 5.

Inschrijven kan telefonisch of per mail. Inschrijving is pas geldig na betaling.

Ook is het mogelijk om een workshop “op locatie” te regelen. Minimaal aantal deelnemers 4 personen. Ook in overleg zijn andere dagdelen (avonden) mogelijk, als je zelf een groepje hebt. Lijkt je dat een goede optie, bel of mail even.

We hebben de volgende annuleringsregeling:

Je kunt de workshop eenmalig 10 dagen van te voren verschuiven naar de eerstvolgende workshopdatum. Annuleren van de workshop binnen 10 dagen voor aanvang  is mogelijk, maar we brengen €35.00 administratiekosten in rekening.

Bij annuleren binnen 5 tot 10 dagen voor de workshop krijg je de helft van het bedrag retour. Afzeggen binnen 4 dagen of niet op komen dagen geeft geen recht op het terug krijgen van het cursusgeld

In het volgende kalender jaar stop ik als Instructeur Quantum Touch en zal ik niet meer de workshop aanbieden. Wel komen er workshops om technieken te leren die ik combineer. Door scholing, ervaring en combineren is er zo een hele mooie “healingslijn” (Quantum Balans) ontstaan. Met ademtechieken, bewustzijnstechnieken, frequenties, zoals de Tesla frequenties , Schumann Resonantie e.d. De onderwerpen zijn, na de basis (Quantum Balans), los van elkaar te volgen. De basis is daarvoor wel een vereiste! Informatie volgt op deze site en op Facebook. Kortom, in het nieuwe jaar zijn er weer meer mogelijkheden.