Quantum Balans

Harry Vellinga: Quantum Touch instructeur sinds januari 2008 t/m 2023.
Annemieke de Winter: Quantum Touch therapeute sinds december 2006.

Quantum Balans workshops!!

Quantum Balans is een uit de praktijk ontstane manier van behandelen.

Sinds 2006 zijn we beide Practitioner Quantum Touch. Sinds januari 2008 ben ik (Harry) Quantum Touch instructeur geweest. 15 jaar lang heb ik de workshop Quantum Touch Level I gegeven. Nu, per ingang van 1 januari, geef ik zelf een opleiding gerelateerd aan Quantum Touch.  Uit de praktijk is een eigen werkwijze ontstaan die ik Quantum Balans noem. Het is een combinatie van aanvullende technieken, geïntegreerd in de kennis die ik heb opgedaan in en over het werken in het Quantum veld.

Zelf hebben we alle workshops Quantum Touch gevolgd, waaronder Quantum Touch Level I, De Supercharging, Quantum Touch Allergie workshops en Quantum Touch Level II gegeven door Richard Gordon, de grondlegger van Quantum Touch en Self Created Health (SCH). We mogen ons allebei Quantum Coach noemen. QT was de ommekeer in mijn leven. “There are no Limits”, van Richard Gordon heeft mijn leven veel nieuwe inzichten en ervaringen gegeven. Overtuigingen konden over boord, een nieuwe wereld ontplooide zich, de wereld van het Quantum Veld.

Quantum Balans is ook een energetische behandeling. Je maakt gebruik van een lichte aanraking, maar nu in combinatie met verschillende ademhalings- en bewustzijnstechnieken met fysieke ondersteuning.. Met die technieken beïnvloed je de levensenergie van het lichaam van de cliënt. In de Oosterse traditie wordt die levensenergie Ki, Chi of Prana genoemd. Quantum Balans doet een beroep op deze levensenergie en versterkt het “zelfgenezend vermogen van het lichaam” en doet een beroep op de intelligentie van het lichaam. Het lichaam resoneert (trilt) en reageert op de prikkel of frequentie. Het lichaam kan reageren d.m.v. prikkeling of warmte en vaak ook door beweging. De techniek is eenvoudig, maar de resultaten verbluffend. Deze techniek is heel geschikt voor kinderen. Behandelen is op en over de kleren.

Ook Quantum Balans werkt met intentie, bewustzijn, visualisaties, affirmaties en ademtechnieken. QB is heel makkelijk toepasbaar in combinatie met andere therapeutische technieken. Massages, Shiatsu, Emmett, Triggerpoint, Voetreflex etc.

De aanvulling bestaat o.a. uit het tappen, kloppen, trommelen, triggeren van gebieden die energie vasthouden.

Wat Quantum Balans betreft: Al het herstel hangt af van de conditie van het lichaam. Ons ervaring is dat acute klachten snel herstellen en chronische klachten meer tijd vragen. En toch kunnen soms jarenlang vastzittende klachten alsnog oplossen.

Quantum Balans is een ervaring op zich. De techniek is zo eenvoudig, dat de reacties erg wonderlijk overkomen. Niet : “zien is geloven, maar ervaren is geloven”‘. Een ieder die interesse heeft, kan deze techniek eenvoudig leren. Het is een van de meest zachte therapievormen die hetzelfde effect heeft als een chiropraktische of manuele behandeling.

Ook zachte heelmeesters genezen wonden.

Workshop Quantum Balans Basis : 

De eerste Quantum Balans workshop is verdeeld over 2 weekenden. Het is een nieuwe start met nieuwe technieken. 

Wat leer je zoal:

Korte theorie over het Quantum Veld

Ademtechnieken

Bewustzijns technieken en intenties

Visualisaties en affirmaties

Bekkencorrectie en Atlas-draaier correctie

Stress Release

Spierproblemen en blessures

Aanpak Burn-out

Specifieke aanpak van klachten op velerlei gebied etc.

Data voor 2024:

Zondag 3 maart en zaterdag 9 maart zijn de eerste 2 dagen. Er zit een week tussen de 2e dag. Dat is mede omdat er ook theorie aan vast zit. 

Zaterdag 25 en zondag 26 mei

Zaterdag 13 en zondag 14 juli ( geannuleerd)!!!

Extra!! Zaterdag 28 september en zaterdag 5 oktober, dus geen weekendworkshop, maar 2 zaterdagen!!!!

Zaterdag 2 en zondag 3 november

Zaterdag 14 en zondag 15 december

Op verzoek kunnen ook workshops worden ingepland, in onze praktijk of op locatie. Minimaal 4 personen. 

De kosten van deze 2 daagse workshop: €300.00.  Tijdens deze dagen krijg je koffie en thee en tussen de middag een soepje. Hiervoor rekenen we 10 euro. Het totaal voor dit weekend is dus € 310.00 . Wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Beide dagen starten we om 9.30 uur, vanaf 9.15 staat de koffie en thee (met koek) voor je klaar. De dag eindigt rond 4 uur/half 5.

Inschrijven kan telefonisch of per mail/app. Inschrijving is pas geldig na betaling.

We hebben de volgende annuleringsregeling:

Je kunt de workshop eenmalig 10 dagen van te voren verschuiven naar de eerstvolgende workshopdatum. Annuleren van de workshop binnen 10 dagen voor aanvang  is mogelijk, maar we brengen €35.00 administratiekosten in rekening. Bij annuleren binnen 4 dagen voor de workshop krijg je de helft van het bedrag retour. Niet op komen dagen geeft geen recht op het terug krijgen van het cursusgeld.

Afzonderlijke dag(deel) workshops

Naast de Quantum Balans Basis workshop zijn er nog een aantal aanvullende workshops die je kunt volgen. Deze workshop starten in het najaar.

Enkele voorbeelden zijn:

Werken met Tesla Frequenties en de Schumann resonantie

Kleuren reset-methode. Werken met kleuren en het in balans brengen van kleuren

Chakra Reset-methode. Werken met en het in balans brengen van Chakra’s

Allergieën en weerstanden + Trauma Balans